web analytics

Tarieven en vergoedingen

Tarieven

Energetische therapie: 30 minuten € 45,00

Energetische therapie in combinatie met ooracupunctuur: € 67,50

Ooracupunctuur: 30 minuten € 45,00

Ooracupunctuur ofwel auriculotherapie werkt versterkend en aanvullend op de energetische behandeling en wordt als zodanig geheel of gedeeltelijk vergoed. Ooracupunctuur als zelfstandige therapie wordt niet vergoed door zorgverzekeraars.

Een eerste consult (+ intake) neemt mogelijk meer tijd in beslag

Cosmetische acupunctuur:

60 min: €85
90 minuten: € 125

Informeer naar de mogelijkheden afgestemd op uw wensen.

Cosmetische acupunctuur wordt niet vergoed door zorgverzekeraars.

Betaling
Betaling dient contant te worden voldaan. Bij voorkeur per pin. U ontvangt een digitale nota die ook digitaal kan worden ingediend bij uw zorgverzekeraar.

Annuleren
Wilt u een afspraak annuleren dan dient u dit ten minste 24 uur van tevoren kenbaar te maken. Dit kan telefonisch of per email. Indien een afspraak niet of niet tijdig wordt geannuleerd wordt het consult in rekening gebracht

Vergoedingen
De FAGT heeft met de meeste belangrijke zorgverzekeraars overeenkomsten gesloten, die inhouden, dat de door de FAGT leden gegeven behandelingen door de zorgverzekeraars volgens hun regels worden vergoed.

De praktijk voldoet aan de nieuwe eisen van zorgverzekeraars aangaande medische basiskennis die ingaan op 1 januari 2017, zodat vergoeding ook gewaarborgd blijft. Uiteraard is de hoogte ervan afhankelijk van de polis die u afgesloten heeft.

Een lijst met vergoedingsopties vindt u achter de volgende link: Overzicht_vergoedingen_zorgverzekeraars_2021

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.