web analytics

Drie witte rozen

Posted on 0 Comments 1 Leestijd 30 views

Aan de balie bij de bloemist wacht ik op drie witte rozen voor op de kist van mijn vader. Als symbool voor licht vanwege het overlijden van alle drie kort na elkaar. Mijn broer Evert (10-07-2013), mijn moeder (21-03-2014) en nu mijn vader (29-09-2014).
Naast mij bestelt een man 40 rode rozen en één witte in het midden.
‘Voor de verjaardag van mijn vrouw.’
‘Wilt u er een kaartje aan?’ vraagt de verkoopster.
De man twijfelt. ‘Wat moet ik daar dan opzetten?’
‘Ik hou van jou,’ adviseer ik.
‘Maar dat weet ze wel.’
‘Maar wij willen dat ook graag horen,’ zeg ik.
‘Oké dan. Wé houden van jou,’ beslist de man. ‘Ook mijn kinderen.’
‘Nog beter.’

signature

Recente artikelen

Paniek bij de tandarts

Posted on 0 Comments

Hij is vier en stapt parmantig binnen. Hoi, zeg ik. Hoi. Wat kom je bij me doen? Hij haal zijn schouders op, weet het niet zo goed. Moeder vertelt dat hij erg in paniek is geraakt bij een tweede bezoek aan de tandarts. En dat die hem vervolgens doorverwees naar ...

Boos om van alles

Posted on 0 Comments

Hij (7) geeft zelf aan wanneer hij zin heeft in een behandeling. Dat is inmiddels alweer een tijdje geleden. Nu is hij telkens boos om van alles. Om de juf. Om thuis. En dat wil dan maar niet over gaan. ‘En elke keer als ik boos wordt, ...

Wil je een reactie geven?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Comments Yet.

Previous
Energetische therapie en de ipad