web analytics

Falun Dafa

Posted on 0 Comments 2 Leestijd 70 views

Ik kreeg een mail van iemand die mijn website bezocht en zelf Falun Dafa beoefent, met een korte uiteenzetting van wat Falun Dafa is, en het aanbod mij mee info te sturen als ik er meer over wil weten.

Elly wrote:
Nog nooit van Falun Dafa gehoord. Klinkt als Tai Chi… Ik sla het op in het achterhoofd en zal je zeker om meer info vragen als ik er ooit meer over wil weten.
Succes en groet, Elly

Ik kreeg opnieuw een mail:
(…) ik respecteer je keuze maar ik zou je nog wel graag om een kleine gunst willen vragen. Zou je bij de website www.faluninfo.nl  je handtekening willen zetten bij tabblad petities? Waarom? Zo word de kans groter dat het Internationaal Gerechtshof de zaak in behandeling neemt tegen de verantwoordelijke voor de vervolging van Falun Dafa.

Sinds 1999 worden beoefenaars van Falun Dafa gruwelijk vervolgd in China door de regering, namelijk de Chinese Communistische Partij (CCP). Beoefenaars van alle leeftijden worden gewoon naar werkkampen gestuurd waar ze worden gemarteld, verkracht, verminkt en zelfs gedood, alleen omdat men Falun Dafa beoefent, een vreedzaam systeem voor lichaam en geest. Ook Tibetanen, Christenen en vele andere religieuze mensen worden in China flink onderdrukt. Alles en iedereen die een beetje anders denkt, gelooft of wil dan de CCP word meteen als staatsbedreigend gezien en dient vervolgens uitgeschakeld te worden. Het is heel erg wat er gebeurd, ik wil je daarom ook alvast bedanken voor eventuele steun.

Ik linkte naar www.faluninfo.nl en las met verbijstering de informatie…

signature

Recente artikelen

Paniek bij de tandarts

Posted on 0 Comments

Hij is vier en stapt parmantig binnen. Hoi, zeg ik. Hoi. Wat kom je bij me doen? Hij haal zijn schouders op, weet het niet zo goed. Moeder vertelt dat hij erg in paniek is geraakt bij een tweede bezoek aan de tandarts. En dat die hem vervolgens doorverwees naar ...

Boos om van alles

Posted on 0 Comments

Hij (7) geeft zelf aan wanneer hij zin heeft in een behandeling. Dat is inmiddels alweer een tijdje geleden. Nu is hij telkens boos om van alles. Om de juf. Om thuis. En dat wil dan maar niet over gaan. ‘En elke keer als ik boos wordt, ...

Wil je een reactie geven?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Comments Yet.

Previous
We draaien het eens om