Falun Dafa

Elly van WijnbergenFragmenten

Ik kreeg een mail van iemand die mijn website bezocht en zelf Falun Dafa beoefent, met een korte uiteenzetting van wat Falun Dafa is, en het aanbod mij mee info te sturen als ik er meer over wil weten.

Elly wrote:
Nog nooit van Falun Dafa gehoord. Klinkt als Tai Chi… Ik sla het op in het achterhoofd en zal je zeker om meer info vragen als ik er ooit meer over wil weten.
Succes en groet, Elly

Ik kreeg opnieuw een mail:
(…) ik respecteer je keuze maar ik zou je nog wel graag om een kleine gunst willen vragen. Zou je bij de website www.faluninfo.nl  je handtekening willen zetten bij tabblad petities? Waarom? Zo word de kans groter dat het Internationaal Gerechtshof de zaak in behandeling neemt tegen de verantwoordelijke voor de vervolging van Falun Dafa.

Sinds 1999 worden beoefenaars van Falun Dafa gruwelijk vervolgd in China door de regering, namelijk de Chinese Communistische Partij (CCP). Beoefenaars van alle leeftijden worden gewoon naar werkkampen gestuurd waar ze worden gemarteld, verkracht, verminkt en zelfs gedood, alleen omdat men Falun Dafa beoefent, een vreedzaam systeem voor lichaam en geest. Ook Tibetanen, Christenen en vele andere religieuze mensen worden in China flink onderdrukt. Alles en iedereen die een beetje anders denkt, gelooft of wil dan de CCP word meteen als staatsbedreigend gezien en dient vervolgens uitgeschakeld te worden. Het is heel erg wat er gebeurd, ik wil je daarom ook alvast bedanken voor eventuele steun.

Ik linkte naar www.faluninfo.nl en las met verbijstering de informatie…