Getallen en het Silbury Hill Mysterie

Elly van WijnbergenFragmenten

In april 2005 schreef ik de column: Getallen vertellen.

En sinds die column op het net staat wordt er naar gelinkt, op sites en in forums. Niet omdat die column op zich nou zo reuze interessant is, maar wel omdat mensen die op zoek zijn naar het fenomeen van de voortdurende verschijning van dubbele getallen op hun netvlies, zoals 11, 22, 33 etc. hier terechtkomen vanwege het feit dat onder de zoekterm ‘dubbele getallen‘ Columnweb o.a. in Google op nr.1 staat.

In mijn mailbox, onder de column en in mijn gastenboek schrijven mensen hun ervaring of vraag. Er zijn mensen die wanhopig op zoek zijn, omdat ze voortdurend deze getallen op hun netvlies voorbij zien komen, en/of zelfs menen op een vreemde manier gewekt te worden op tijdstippen als bijv. 3.33 uur.

Ik kan hun vragen niet beantwoorden, althans, niet beter dan ik in die column deed. En ook ik zie dus bij tijd en wijle voortdurend deze getallen op mijn netvlies knipperen, al jaren. Maar ik heb er verder geen probleem mee, sterker nog, ik ervaar het als prettig. En ook al kan ik het dan niet verklaren, er hangt op een bepaalde manier een erg prettige energie omheen. Het voelt voor mij dus nog steeds als ‘die knipoog’ waarover ik schreef in die column. Maar het is natuurlijk wel frappant dat dit momenteel bij heel veel mensen extreme vormen aanneemt. Dus ik dacht vanochtend, laat ik er weer eens een artikeltje aan wijden. Ik surfde wat op Google en kwam een interessant artikel tegen over Het Silbury Hill Mysterie:

(…)Het feit dat het gat eerst 33 ft. diep was en na de tweede instorting 22 ft., is voor sommigen van groot belang. Eén van hen is de Britse graancirkelonderzoeker Michael Glickman, die zich bij zijn onderzoek voornamelijk richt op getallen en verhoudingen. Voor hem zijn de getallen 33 en 22 zeker geen toeval. Hij ontdekte een aantal jaar geleden in het patroon van de graancirkels een verwijzing naar de zogenaamde ‘Master Sequence’. (Dit zijn de dubbele getallen 11, 22, 33, 44, 55, etc.)

Sceptici zullen opmerken dat dit slechts Engelse feet betreft en dat het plaatje voor Nederlandse afmetingen niet opgaat. Op zich is dit waar, maar het is ook bekend dat bovennatuurlijke manifestaties zich aanpassen aan het land en de cultuur waar zij zich manifesteren. Dit betekent dat de afmetingen van het gat in Silbury Hill anders zouden zijn geweest als Silbury bijvoorbeeld in Nederland had gestaan: wellicht 22 en 11 meter…

En vervolgens las ik over The Master sequence (…)

The ‘master number sequence’ is discussed with reference to three formations in particular, which display characteristics of numbers 22 and 33, these numbers signifying subsequent further penetration of the new dimension.

Op Dossier X ook een uitgebreid artikel over Silbury Hill

En niet dat dit alles antwoord geeft op uw vragen, want het roept enkel nog meer vragen op, maar zo werkt dat nu eenmaal, niks mis mee…