De Zweefmolendialogen: Een kosmische meevaller

Elly van WijnbergenZweefmolendialogen met Kluun

Gisteren en vanochtend ontving Kluun van verschillende mensen mail over een op hande zijnde kosmische eh… tsja… meevaller. Vandaag schijnt er een ultra violette pulserende straal vanuit de kosmos op aarde te eh… schijnen. Tijd om mijn licht weer eens op te steken bij de expert op het gebied van alles wat zich tussen hemel en aarde beweegt: Mevr. Van Wijnbergen, gedipl. paranormaal therapeut.

Mevrouw van Wijnbergen, are you free?

Yes Kluun. Ik kreeg hem ook in mijn mailbox en normailter sta ik nogal sceptisch tegenover dit soort mailings, maar deze fascineerde me wel. Juist ook omdat het te maken heeft met de stand van de planeten.

Als ik de mailtjes moet geloven, staat moeder aarde vandaag 17 uur lang (vanaf vanochtend 10.10u tot iets na middernacht) in het eh.. licht van een kosmische straal. Ik heb het even opgegoogled en het klinkt allemaal heel spectaculair. Een soort magnetron van energie uit hogere dimensies. Iets met 2012, Maya’s, hartchakra’s, de hele santekraan. Tsja. Wat denkt u ervan, Mevr. Van Wijnbergen.

Ja, naar het schijnt staan Zon, Maan, Venus en Mars alle vier in conjuctie. En dit in het sterrenbeeld weegschaal, wat dan dat ook allemaal te betekenen heeft… Ik was toch benieuwd of ik daar iets van zou kunnen voelen. En gek genoeg voel ik vandaag ook een vreemd soort vibratie, niet onprettig… Maar naar ik begrepen heb worden onze gedachten en intenties door die straal ook tot 1 miljoen maal versterkt en waren de mailings dan ook van die toonaard dat we daar met z’n allen schepje bovenop moeten doen door positief te denken… Voel jij wat Kluun?

Nee.

:) In die mail staat dat het een boodschap is als voorbode voor 2012. En dat de straal op zijn sterkst zal zijn om 17.10 en dat wanneer jij je op dat sterkste punt verplaatst in de natuur en contact maakt met de natuur je deze energie zeer intens zal voelen. Ik ga er niet op uit vandaag, maar er zijn zelfs meetings gepland las ik…

Toe maar. Ik moet zeggen: het fascineert me. aan de ene kant denk ik: allemaal gelul van een dronken new age aardbei. Aan de andere kant heb ik het dus stiekem wel in mijn agenda gezet, vanmiddag 17.10u. En ik ben niet de enige. De mailtjes die ik binnenkreeg, kwamen niet alleen van doorgezwoven types. Maar van wie of wat komt al deze wijsheid nou eigenlijk? Waar is het op gebaseerd, en ís het überhaupt ergens op gebaseerd?

Ik heb geen idee. Het gekke is dat ik ook dit soort dingen vrijwel direct delete uit mijn mailbox, omdat er zoveel de rondte in gaat en ging waar we uiteindelijk niets van zien of merken. Als ik op mijn gevoel afga dan lijkt deze te sporen, en het blijkt idd van verschillende kanten bevestigd te worden. Ik geloof wel dat er een samenhang is tussen natuurverschijnselen en alles dat in omloop is omtrent de op hande zijnde verandering naar het jaar 2012, de maya’s etc. We hadden het al eerder over die kalender. En je hoeft niet eens te geloven in new age gedachten, maar berekeningen komen van verschillende kanten. Ik ben geen expert in dit soort zaken maar ik voel wel dat er van alles gaande is op energetisch niveau. Het is heftig en dient een doel…

Maar waarom horen we hier nu pas van, denkt u? Zou het toch niet gewoon een broodje aap zijn, een verzinsel, ontstaan op een feest met veel jointjes en booze, en dat er een paar man zich nu ergens ter wereld de ballen uit hun broek lachen?

Dat betwijfel ik. Er wordt geschreven dat alles naar een hoger plan moet, dat dát het doel is van de op handen zijnde veranderingen. Dat het met een schok gepaard gaat, en dat zelfs ons dna niet aan de verandering ontkomt en dus mee verandert. Alles wordt ermee in verband gebracht, de anticrist, Bush, de Paus, of zelfs beide als mogelijke anticrist, en zelfs het ‘bezoek’ aan de maan. Het wordt gepresenteerd als een vernuftig plan tussen goed en kwaad met de bing beng in 2012. Het einde der tijden zoals dat genoemd wordt, maar het kan ook enkel een verandering zijn op energetisch niveau en dus niet zozeer die grote knal zoals men zich dat voorstelt. Het is blijkbaar onderdeel van het grote evolutieproces waar we allen in mee groeien, in weerstand of in overgave. Hoe serieus we dat moeten nemen. Ik weet het ook niet. Ik kan er veel over lezen maar vooral afgaan op wat ik zelf voel en ervaar.

Ik weet het, ik lees dat soort dingen ook, maar als u zegt: ‘Er wordt geschreven’, ‘Het wordt gepresenteerd’ en ‘blijkbaar’, dan krijg ik bultjes. Door wie? En hoezo? Op basis van wat? Neem vandaag, de UV straal die onze gedachten 1 miljoen keer zou versterken. Hoezo dan? Waarom? Waarom nu? En hoe weten we dit? Alleen door die maya-kalender? Hallo! Zijn er natuurkundigen in de zaal? Astronomen? Een zonsverduistering is tot op de miliseconde te voorspellen, waarom die straal dan niet? Mevr. Van Wijnbergen, overtuig me dat ik om 17.10u vandaag iets ga/moet/zal ervaren dat neigt naar spirituele toestanden.

Helaas Kluun. Ik ben er zelf niet eens van overtuigd. Voor hetzelfde geld is wat ik voel datgene dat we met zijn allen vandaag projecteren en klopt er niets van het hele verhaal van die straal. Ik kan je enkel vertellen wat ik voel. Ik ben geen astronoom, geen natuurkundige, en ook geen ziener der tijden. Je hebt dus weer niks aan me vandaag als het aankomt op overtuiging. Mocht het enkel de ervaring zijn van een massale projectie van gedachten over deze mogelijke illusie en je voelt je daardoor lekker om 10 over 5, dan heb je toch iets spiritueels ervaren… ;)

Zoist. Laten we het daar op houden. We merken het straks wel. Of niet. Het was me weer een genoegen, mevr. Van Wijnbergen, tot een volgende kosmische gelegenheid!